maanantai 20. tammikuuta 2014

Muuttofiilis
















Hämärät kuvat lauantailta: seuralainen nukkui vielä, meikä kuvasi yöpaidassa sotkuista huonetta vähän liian lyhyellä valotusajalla. Yleensä kotikuvia varten yrittää saada kaikki ylimääräiset tavarat pois kuvista, nyt muutto alkaa olla niin lähellä että järjestely tuntuu vähän turhalta, ja hämärä valo antaa ehkä vähän anteeksi sitä, että kaikkialla on vähän sellaisiakin juttuja, jotka nyt ihan varsinaisesti eivät kuulu just siihen kohtaan. Esimerkiksi uudet ihanat talvikengät, joita olin metsästänyt laiskasti jo melkein pari vuotta (riittävän isoja jotta niihin mahtuu villasukat tai riittävän lämpimiä jottei tarvitse kovillakaan pakkasilla, ehdottomasti nahkaisia ja kaikin puolin ihania ja omaan jalkaan sopivia, koska nahkaisena ne maksaisivat hunajaa). Näihin piti sijoittaa satanen, vaikka olivat kolmenkymmenen prosentin alennuksessa, mutta kannatti kyllä. Harva shoppailuasia päihittää huolella harkitun, kaivatun ja nappiin osuneen nahkakenkäostoksen.


Viikon päästä olen jo uudessa kämpässä, tähän jää mainio ystäväkämppis, kivat maisemat ikkunoista ja lähiö, jonka ainoa vika on etäisyys keskustasta. Uusi kämppä on puolet lähempänä koulua, mutta silti olo on vähän haikea. Nämä aamukuvat taitavat jäädä viimeisiksi tästä osoitteesta.

2 kommenttia:

  1. Ihanat kengät! Mistä löytyi?
    Tsemppiä muuttoon! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kengät löytyi Aleksi 13:sta täältä Joensuusta, ihan vain ajattelin vilkaista kenkäosastoa ja siellä ne oli :)

      Poista