sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Viime päiviä


Jo pitkään hävitystuomion alla elellyt rakas lipastoni hajosi taas vähän lisää. Hitsi kun kauniin ja pari vuotta sitten vaivalla ja rakkaudella pestatun ulkokuoren alle saisi kätevästi sujautettua toimivan lipaston.




Poikakaverin synttäreitä varten tein poikkeuksellisesti kermakakun, koristelusta en tosin vastannut itse. Nätit täytekakut ei ole varsinaisesti mun juttu mutta tämä alkaa olla jo vahvasti sinne päin niihin epämääräisimmän näköisiin verrattuna. Veikkaan, että pursottaminen pelastaa vielä monta kakkua.




Uusi huonekalu löytyi kirpparilta kolmellakympillä, jee!



Kaverin tupareita/kihlajaisia varten virkkasin vaihteeksi korin. Itsetehtyjen sisustusjuttujen antaminen lahjaksi aina vähän hirvittää, mutta ehkä saan anteeksi.




Sain jouluvalot nyt vihdoin uudessa kämpässä esille. Täällä ne pääsivät ikkunalaudoille, samoin kummallinen mukinkaltainen esine kynttilän kanssa, toistaiseksi yksinäinen narupallo ja pari valokuvaa.



Suklaamousse on tehty Suvi sur le vif -blogin ohjeella ja juttu taitaa olla siinä, että tässä on pelkästään suklaata ja kananmunia (ja hippunen suolaa).


Mulla oli mainio viikonloppu ihanassa naisseurassa, nyt olen hengaillut yksin kotona villasukissa ja yöpaidassa jo pari tuntia. Kuuntelen sataakahdeksaakymmentä jazz-klassikkoa koulua varten ja haaveilen kaukaisista asioista, sellaista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti