perjantai 18. lokakuuta 2013

Kotona


Tällaiset ostin! Hait on olleet ostoslistalla jo pitkään, mutta olen lykännyt hankintaa monestakin syystä - lähinnä siksi, että onhan mulla jo yhdet hyvät ja täysin toimivat Nokian peruskumpparit, joita en käytä kaupunkioloissa ihan pelkästään siitä syystä, että ne jalassa olo on lähinnä kuin ois menossa metsään tai tallille. Nyt sitten ostin ulkonäkösyistä eli silkasta turhamaisuudesta tällaiset sympaattiset ja kauan kaivatut, lievästi ylihintaiset Hait, jollaiset on kaikilla muillakin.

Syyslomaa olen viettänyt kotona, niin kuin kuvastakin näkyy. Aktiviteetteja on ollut lähinnä neulominen, virkkaaminen, telkkarin katseleminen, syöminen, sukulaisten tapaaminen ja lukeminen. Olen ihan tajuttoman laiska kotona käydessäni - oma aikaansaamattomuus hermostuttaa sen verran paljon, että on pakko esimerkiksi askarrella sen sijaan että vain katselisi telkkaria, mutta esimerkiksi koulujuttujen tekeminen tai soittamisen treenaaminen on pyöreästi ilmaistuna mahdotonta. Ihan hyvähän se on että on joku paikka jossa ottaa rennosti, mutta oikeasti pitäisi kyllä myös tehdä yksi levyanalyysi. Ja sellaista. Ensi viikolla on kuitenkin taas kiire.

Luin tässä eilen ja tänään Haruki Murakamin uusimman 1Q84, joka osoittautuikin vain teoksen ykkös- ja kakkososaksi. Hyvä puoli on se, ettei tarina loppunutkaan vielä vähän synkeisiin tunnelmiin, ja huono puoli taas se, ettei kolmas eli viimeinen osa ole vielä edes ilmestynyt Suomessa. Nyt pitää siis väliaikaisesti pyristellä eroon Murakamin maailmasta ja tehdä jotain muuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti